3 bijzondere vaderdag geschenken

Het perfecte vaderdag cadeau

Over twee weken is het al zo ver, vaderdag. De dag om jouw vader wat extra in het zonnetje te zetten. Een mooi cadeau kan dan natuurlijk niet ontbreken en maak deze dag nog net wat specialer. Alleen moet je nu nog bedenken wat je gaat geven aan je vader. Om je daarbij te helpen hebben wij 3 vaderdag geschenken voor je op een rijtje gezet zodat jouw vader de dag van zijn leven gaat hebben!

Mannen boek

Een boek is een heerlijke manier om te ontspannen, en daarom een perfect geschenk voor je vader zodat die even kan relaxen. Ga voor een biografie van een oud voetballer of een boek over zijn favoriete sport. Of wellicht kan jouw vader wel enorm genieten van een literatuur boek over zijn vakgebied of een boek over de nieuwste technische gadgets. Genoeg keuze dus en als je echt niet kan kiezen, kan je hem ook altijd nog een boeken bon geven!

Familie portret

Als vader zijnde ben je trots op je kinderen en deze wil je ze graag altijd bij je hebben.  Natuurlijk gaat dat niet altijd en moet je een manier vinden om dat te compenseren. Een mooie foto van jou en je broer(s) en zussen is dan een geschikt geschenk. Laat deze foto op een mooi doek drukken en verras je vader. Zo kan hij hem op kantoor hangen en zijn jullie er elke dag gezellig bij!

Champagne geschenk

Het klinkt niet misschien niet origineel, maar een fles champagne zorgt altijd voor een feestelijk gevoel. Je drinkt het tenslotte meestal alleen voor speciale gelegenheden en daardoor is het toch wel speciaal. Als je op zoek bent naar een goed champagne cadeau, dan ben je bij Club Champagne aan het goede adres. Door een breed assortiment zit er elke vader een passende champagne bij en weet je zeker dan een kwalitatieve champagne in huis haalt. Daarnaast kan je bij het champagne bestellen ook een boodschap toevoegen met een persoonlijke tekst voor jouw vader. Zo is het cadeau niet alleen heerlijk, maar ook heel leuk om te geven!