Bewegingsspel peuters

bewegingsspel peuters

Kinderen spelen de hele dag. Alleen is het niet zoals voor de grote mens dat ze op de bank hangen en alleen maar consumeren. Kinderen leren heel veel tijdens het spelen. Ze leren sociaal te zijn met andere kinderen en mensen. Ook leren ze zichzelf kennen door hun balans te testen en bezig te zijn met hun lichaam en geest. Een bewegingsspel peuters heeft alles om een kind zichzelf uit te laten dagen. Niet alleen in balans, maar ook in hand oog coördinatie en zijn doorzettingsvermogen.

bewegingsspel peuters

Bewegingsparcour

Om een parcour te maken waar jouw kind de hele dag plezier van heeft en spellen in kan spelen en mee spelen kun je maken met allerlei verschillende speelgoed van kinderspel. Al het speelgoed zit voor met kleur wat het ook leuk maakt voor het oog van een kind. Ook kunnen de kinderen helemaal veilig zelf een parcour in elkaar zetten om inzicht te leren en plezier te hebben tegelijk. Zo leren ze zichzelf ook kennen en weten ze hoeveel ze kunnen. 

Bouwblokken

Bouwblokken zijn heel erg leuk om mee te spelen. Met deze blokken kan de verbeelding van een kind tot leven worden gebracht. Als een kind een kasteel wilt kan dit gemaakt worden met de blokken en doet de verbeelding de rest. De blokken zijn groot en er kan dus niet veel mee gebeuren. Ze kunnen niet kwijtraken of uw kind bezeren. Er zijn ook een aantal toevoegingen om de verbeelding te helpen. Zoals een blok met een gezicht erop.