De ideale snackmobiel voor u!

De lente is weer begonnen en dat betekent  tijd voor mooi en warm weer. Maar dat betekent ook de tijd voor feestjes, festivals, evenementen en uitjes!

Wat bieden wij ?

Wij als specialist van frietwagens zijn daarom de ideale verhuurders van snackmobiel voor u. Met onze snackmobiels kunt u gegarandeerd ervan uit gaan dat uw evenement of festival en andere gelegenheden met succes worden geëindigd. Wekelijks gaan mensen naar de snackbar om daar even te kunnen snacken en te genieten. Bij een festival of evenement, gaan mensen zeker snacken bij een snackbar. Maar waarom dan niet snacken bij de festival. Als u een snackmobiel op uw festival of andere gelegenheden hebt staan, dan blijven mensen langer en gaan ze niet snel weg.

Waar moet opgelet worden ?

Een snackmobiel is natuurlijk zeer handig om te hebben. Maar het heeft wel wat aandachtspunten nodig. Om te zorgen dat wij zonder problemen op uw gelegenheid kunnen staan. Is het noodzakelijk om te zorgen dat er genoeg stroom aanwezig is, een snackmobiel heeft namelijk minimaal 202v nodig om in zijn werking te gaan en dat moet binnen een straal van 30 meter zijn. Daarnaast is het handig voor ons om te weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn. Zo kunnen we namelijk weten hoeveel friet en snacks wij nodig hebben om iedereen te bedienen.

Huren van onze snackmobiel

Voor het huren van onze snackmobiels, hebben wij vaste prijsafspraken gemaakt van 40 personen die uit verschillende soorten menu’s bestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons