De laatste Sonos aanbiedingen

Sonos aanbiedingen

Sonos is in 2016 begonnen met een opmars. Waar het merk een jaar eerder nog amper naamsbekendheid had, heeft het in 2016 een grote sprong gemaakt. Het merk Sonos kenmerkt zich door de luxe uitstraling van de speakers, het goede geluid en het gebruiksgemak. Deze combinatie bleek een goede te zijn, inmiddels is het merk bij vrijwel elke elektronica zaak en webwinkel te koop. Audio merken als JBL en Bose staan wat dat betreft een paar punten achter.

 

De verschillende Sonos audio systemen

Sonos heeft een breed scala aan audio systemen uitgebracht. Elk systeem heeft een andere functie, maar ook kunnen alle systemen aan elkaar worden gekoppeld waardoor er één systeem onstaat.

 

Sonos Play 1Sonos

De Sonos Play 1 is de kleinste box van Sonos. Deze box bevat twee kwalitatieve luidsprekers. De Play 1 is afzonderlijk maar ook gezamenlijk met andere Sonos boxen te gebruiken.

 

Sonos Play 3

De Sonos Play 3 is de middel – grote box van Sonos. Deze box bevat drie versterkers met elk een ingebouwde luidspreker. Deze combinatie maakt de Sonos Play uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woonkamers of kantoorruimtes.

 

Sonos Play 5

De Sonos Play 5 is de krachtigste box van Sonos. Deze box bevat maarliefst zes versterkers met elk een ingebouwde luidspreker. Deze box is het absolute summum van Sonos en produceert een fenomenaal geluid.

 

Sonos aanbiedingen

Sonos is het absulute summum wat betreft draadloze audio systemen. Maar helaas komt de kwaliteit en uitstraling niet ten goede van de verkoopprijs. Sonos systemen zijn een fractie duurder. Bij aanschaf van een Sonos audio systeem is het dan ook aan te raden om de aanbiedingen in de gaten te houden. Sonos heeft namelijk op regelmatige basis kortingsacties, deze kortingen kunnen in sommige gevallen oplopen tot ruim €200,-. Op de website http://www.sonos-aanbiedingen.nl/ staan alle recente aanbiedingen op een rij.