De meest duurzame relatiegeschenken op een rijtje

Een relatiegeschenk bedrukt met jouw logo of een specifieke boodschap is meer dan gewoon een presentje. Je kunt met zo’n giveaway jouw merk positioneren, werken aan je imago, en een bepaalde boodschap overbrengen bij je doelgroep. Van Helden Relatiegeschenken helpt je bij het vinden van de juiste giveaways. In de tijd van nu worden meer dan ooit veel duurzame relatiegeschenken verkocht. Weet je niet welke geschenken het best passen bij jouw bedrijf of het evenement waar je het wilt uitdelen en wil je sowieso duurzaam ondernemen? In dit artikel lopen we wat voorbeelden door zodat je een mooie keuze kunt maken uit de duurzame giveaways.

 

Je kunt op verschillende manieren duurzaam bezig zijn. Zo kan je denken producten met de eco-look and feel en dus ook eco materiaal. Denk dan aan notitieblokjes van kurk, een etui van eco materiaal, notitieblokje gemaakt uit gerecylced materiaal, een pen van bamboe en ga zo maar verder.

 

Daarnaast kan je ook denken aan besparingsproducten zoals een douche zandloper, een zaklamp die door te knijpen energie wekt, RVS rietjes, een multifunctionele solar charger en nog veel meer.

 

Een andere manier is het bedrukken van zakjes waar zaadjes voor planten in zit. Enorm duurzaam en opvallend!

 

Je kunt ook bedrukten producten meegeven die zelf iets doen aan het milieu zoals Dopper, Sprout potloden of een LoyalTea To Go Infuser die bij de aankoop bij WARchild doneert. Ook dit zijn allemaal mooie opties.

 

Hebben we met dit artikel nog niet het juiste product genoemd? Bekijk dan de website om de juiste giveaways te vinden. Er is enorm veel keuze!