Disney traditions gekocht

Disney traditions

Omdat wij voor onze babykamer het thema Knabbel en Babbel hebben, zijn wij opzoek gegaan naar een Disney traditions van deze leuke, grappige jongens. Wij kwamen er al snel achter dat het moeilijk was om iets te vinden van Knabbel en Babbel. Toen kwamen wij op de website van Au Goût Exlusif terecht. Hier hadden zij dus Disney traditions te koop. Zo ook Knabbel en Babbel. De prijzen voor de beeldjes vielen ons ook mee en besloten om twee verschillende soorten beeldjes te bestellen. Na twee dagen werden de beeldjes al geleverd bij ons thuis. Deze beeldjes waren zeer goed verpakt en zaten in een originele doos van Disney. Ook zagen de beeldjes er prachtig uit. Wij hebben Knabbel en Babbel meteen op de babykamer gezet en het maakte de kamer echt helemaal af. 

Cadeauwinkel

Een mooie winkel

Doordat wij bij Au Goût Exlusif Disney traditions online hadden gekocht, waren wij erg nieuwsgierig geworden naar de winkel van dit bedrijf. Daarom zijn wij naar Rotterdam gereden om daar een kijkje te nemen bij deze onderneming. Zij hebben hier niet allen spullen van Disney, maar ook leuke cadeautjes voor iedereen. Het is een mooie ruime winkel waar jij zeker zal slagen voor een juiste cadeau. Ook hebben zij vaak leuke aanbiedingen. Daarom geef ik jullie deze tip op mijn blog. Goede tips zijn er om te delen.

Ben jij opzoek naar een leuk en origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf. jij zal er geen spijt van krijgen.

Knabbel en Babbel