Een kerstpakket kopen voor alle restaurant medewerkers

Voor al mijn restaurant medewerkers leek het mij leuk een kerstpakket te bestellen. Ik wilde graag een uniek en leuk kerstpakket. Op de website Kerstpakkettenplaza zag ik erg veel alternatieven die mij aanspraken. Mijn voorkeur ging uit naar de foodpakketten die zij verkochten, dit vond ik erg passend voor restaurant medewerkers. Uiteindelijk heb ik het pakket De Juiste Boodschap besteld. In dit kerstpakket zaten allerlei etenswaren met teksten erop als, jij bent een topper, bedankt, jij bent geweldig etc. De producten die erin zaten waren onder andere popcorn, een kerstslinger, Belgisch Kloosterbier, cheese bites, gezouten pinda’s, tomatensoep, soepstengels, 2 for 1 Entertainment voucher, een kerstmagazine, Staatsloterij voucher en een Vakantiecheque Roompot. Kortom, het kerstpakket was gevuld met genoeg lekkernijen en leuke uitstapjes!

Tevredenheid kerstpakket van Kerstpakkettenplaza

Mijn medewerkers waren erg blij met dit kerstpakket en volgend jaar koop ik de kerstpakketten gegarandeerd weer via Kerstpakkettenplaza. Het is erg gemakkelijk om meerdere kerstpakketten tegelijkertijd te bestellen via de website van Kerstpakkettenplaza. Er is erg veel keuze, zo zit er voor iedereen een geschikt kerstpakket tussen!


Lekkers in zwart kerstpakket

Een andere leuke optie voor een foodpakket van Kerstpakkettenplaza is het pakket Lekkers in zwart. In dit pakket zitten onder andere speelkaarten, honing, zoete popcorn, thee, haribo dropstaaf, Coca Cola Zero, een Staatsloterij bon, een Vakantiecheque Roompot, een Vakantiecheque Pierre et Vacances en een Vakantiecheque Villages Nature Paris. Er zitten erg veel lekkernijen in met een zwarte verpakking. De vakantiecheques zijn natuurlijk ook altijd heel leuk om cadeau te krijgen! Het Lekkers in zwart is een leuk alternatief voor een kerstpakket.