Een leuk geboortekaartje voor een leuke tweeling!

geboortekaartje tweelingDag allemaal, mijn trouwe lezers weten dat ik er altijd alles doe om jullie de beste tips te geven op het gebied van cadeaus en gadgets, dat is vandaag ook weer het geval. Ik ga het vandaag namelijk hebben over geboortekaartje tweeling. Vandaag gaat het dus niet over een cadeautje, maar over een geboortekaartje tweeling, ik denk dat jullie hier wel wat aan hebben. Mijn zus was namelijk in verwachting van een tweeling, en ze had een probleem. Mijn zus wilde namelijk een geboortekaartje kopen, waar beide baby’s op kunnen. Dit is toch eigenlijk best wel gebruikelijk  voor een tweeling, maar tot haar grote verbazing kon ze dit nergens op het internet vinden. Dit vertelde ze me toen we gezellig een kopje koffie bij haar thuis dronken. Ik kon dit eigenlijk niet geloven, daarom ben ik samen met haar het internet opgegaan. Het viel mij ook op dat er op het internet vrij weinig geboortekaartjes te vinden waren voor tweelingen. Gelukkig kwam ik na goed zoeken uit op de website van Kiss geboortekaartjes, hier vond ik gelukkig het kaartje waar mijn zus naar opzoek was.

geboortekaartjeEen leuk ontwerp!

Inmiddels is de tweeling al geboren, en zijn de kaartjes verstuurt. Ze zagen er echt super leuk uit, net als de baby’s. Ik verwacht dat mijn zus hier veel leuke reacties op gaat krijgen. Heb jij dit probleem ook? Kijk dan eens op tweelingde website van Kiss geboortekaartjes.