Fit blijven

Bij fit blijven denken veel mensen alleen maar aan sporten en aan het lichaam. Ik wil het echter hebben over lichamelijk en geestelijk fit blijven. Het is namelijk zo dat als je alleen maar lichamelijk fit bent je je waarschijnlijk niet fit voelt.

Lichamelijk fit blijven komt inderdaad grotendeels neer op sporten. Maar wat veel mensen onderschatten is dat rust en voeding minimaal net zo belangrijk zijn. Het gaat vooral om de combinatie van sporten, rust en voeding. Dat is de manier om lichamelijk fit te blijven5

Geestelijk fit blijven is nog veel lastiger. Als je denkt dat lichamelijk fit zijn zwaar is, dan is geestelijk fit nog zwaarder. Het is niet zo dat dat aan te duiden is in een speciale manier dat voor iedereen werkt. Iedereen moet voor zichzelf ontdekken hoe hij/zij fit wordt. Vaak is het belangrijk dat men genoeg sociale contacten heeft, een leuke baan en geniet van het leven. Als je hier tevreden over bent dan zit het waarschijnlijk wel goed met je.

Gelukkig zijn

Als laatste is het belangrijk om gelukkig te zijn. Dit bereik je in mijn ogen door het hebben van een vaste relatie. Veel mensen die geen relatie hebben zijn ongelukkig en genieten niet van het leven. Hierdoor zijn ze geestelijk niet fit.

Daarom raad ik iedereen aan die vrijgezel is om een relatie te beginnen. Natuurlijk komt dit niet zomaar aanwaaien en zal je hier moeite voor moeten doen. Daarom raad ik je aan om je aan te melden bij 50plusmatch.nl. Dit is een datingsite speciaal voor ouderen. Op deze manier verwacht ik dat je gelukkig wordt en dat je lichamelijk en geestelijk fit bent.