Geef een persoonlijk en uniek cadeau met een diamond painting eigen foto

uniek cadeau diamond painting eigen foto

Als jij inspiratie nodig hebt voor een uniek en persoonlijk cadeau voor een vriend of familielid, overweeg dan om een diamond painting eigen foto te maken. Diamond painting is een razend populaire hobby en omdat je nu ook een diamond painting eigen foto kunt bestellen, is het nog leuker geworden. Als je je diamond painting namelijk online bestelt, dan heb je ook de optie om een eigen foto te gebruiken. Deze laat je dan verwerken in een canvas met een grootte die je zelf uitkiest. Op die manier maak je van een onvergetelijke gebeurtenis een kunstwerk.

Wat is een diamond painting eigen foto?

Je kunt diamond painting vergelijken met schilderen met nummers. Deze rage was ook erg populair en toverde iedereen om in een kunstenaar. In plaats van verf gebruik je met diamond painting kleine steentjes in bepaalde kleuren. Elke kleur steentje heeft een nummer en correspondeert aan een nummer op het canvas. Wat jij moet doen is het juiste steentje in het juiste vakje plakken. Als je dit goed doet ontstaat er een afbeelding. Er is ondertussen al ruime keuze met betrekking tot de afbeeldingen die je aangeboden krijgt en kies je uit natuurscenes en stadsbeelden, dieren of mensen en bloemen of tekenfilmfiguren. Maar met een diamond painting eigen foto is deze afbeelding van jou en dus uniek.

Vergeet de stress van het dagelijkse leven

Het is niet vreemd dat diamond painting zoveel Nederlanders boeit op dit moment. Het is namelijk een hobby met lage kosten waar je veel uithaalt. Zet je favoriete radiozender aan, pak een rustig moment en ga er even goed voor zitten. Voordat je het weet vergeet je alle stress en zorgen en ben je met een hobby bezig waar je niet mee wilt stoppen. Het resultaat van een diamond painting eigen foto is dat je een persoonlijk en belangrijk moment omzet in een uniek schilderij. En of je deze nu zelf ophangt of weggeeft, je hebt hier tijd en moeite ingestoken en het is een resultaat van jouw inspanningen. Dat alleen al maakt diamond painting eigen foto een favoriet onder de hobbyisten. 

Beginnen met diamond painting

Heb jij besloten dat je met diamond painting eigen foto beginnen wilt, dan heb je eigenlijk maar heel weinig nodig. Allereerst moet je natuurlijk een foto hebben en deze laten omzetten in een canvas. Dat doe je heel gemakkelijk online. Dan ontvang je een pakket met het canvas, de steentjes, de lijm, een pincet, een pennetje en een schudbakje. Vanaf het moment dat je je pakket ontvangt kun je direct beginnen. Als je nieuw bent en dit je eerste diamond painting eigen foto is, dan hoef je dus eigenlijk ook geen extra investeringen meer te maken. Je kunt een eierdoos gebruiken als sorteerbak voor je kleuren en je kunt je canvas op een snijplank plakken voor een rechte en gemakkelijke ondergrond. Begin aan een diamond painting eigen foto en je zal merken dat dit een hobby is die ook jou voor lange tijd blijft boeien.

Diamond painting foto bestellen?