Geniet nu lekker van de sauna korting bij Thermen in Nijmegen

Sauna korting

Het is vaak even goed zoeken om bijvoorbeeld sauna korting te vinden. Niet iedere wellness centrum heeft acties die het aantrekkelijk maken om eens een dagje te ontspannen. Persoonlijk vind ik dit wel jammer, want zelf ben ik zo’n iemand die daar naar opzoek is. Zeker wanneer je met een klein groepje wilt gaan dan kan het kostenplaatje al snel omhoog gaan. Begrijp me niet verkeerd, ik hoef echt niet gratis naar binnen. Maar als het iets kan schelen dan is dat toch mooi meegenomen. Zeker wanneer je om de week een gezellig dagje met elkaar weg wilt.

Genieten

Sauna korting voor jezelf of anderen

Doordat we met de vriendinnen vaak een dagje weggaan, zijn we vaak opzoek naar iets nieuws om uit te proberen. Dit varieert van sportieve dagen tot lekker ontspannen met een drankje. Afgelopen weekend was dus zo’n relax dagje, waarbij we naar de sauna wilden gaan. We zijn, voor mij dan, naar een nieuwe plek geweest en die beviel me erg goed. Aangezien mijn ideeën vaak afkomstig zijn van andere blogs, besloot ik er zelf ook één te schrijven.

Massage

Voor ons dagje weg gingen we naar Nijmegen. Niet midden in de stad, maar in de bossen. Je laat als het ware de stad achter je en trekt je helemaal terug. Op dat gebied heeft Thermen een perfecte locatie. Aan de hand van verschillende faciliteiten kan je alle kanten op. Heerlijk om even je hoofd leeg te kunnen maken en te genieten. Zoals ik al aangaf heb je bij Thermen vele mogelijkheden om gebruik van te maken. Wij zijn vanwege de sauna korting naar de sauna’s gegaan. Maar je kan ook kiezen voor één van de vele massages, de baden of beauty arrangement. Al met al hadden we een geweldige dag. Mocht je ook naar de sauna willen dan adviseer ik je echt om een bezoekje te brengen aan Thermen.