Het belang van een goede paar schoenen als cadeau

1 espadrilles

Wat maakt of breekt een look sneller dan een geweldig paar schoenen? Of het nou Beige sneakers dames zijn of knie laarzen ze zijn de koningin van accessoires, de kers op de taart van elke outfit – en soms kunnen ze net zo belangrijk zijn als je outfit zelf. Schoenen die je voor je verjaardag krijgt zijn het ultieme cadeau: als je het goed doet, kun je ze jarenlang dragen. Je hebt geen miljoen opties nodig; je hebt er eigenlijk maar een paar nodig die je bij een grote verscheidenheid aan outfits kunt dragen. Als je snelle mode en trendy paren overslaat, kun je in plaats daarvan kiezen voor tijdloze opties waarvan je weet dat je ze net zo enthousiast zult dragen als je ze volgend najaar uit de opslag haalt.

Schoeisel veranderen met de seizoenen

De klassieke Witte dad sneakers heeft de mogelijkheid om elke outfit er cool, gepolijst en moeiteloos uit te laten zien. Je kan ze met zo ongeveer alles dragen, en ze zijn geschikt voor elk seizoen. Als je eenmaal een paar hebt waar je van houdt, zal het moeilijk zijn om een ​​andere schoen aan te trekken. Maar daarnaast zouden seizoenen zoals de zomer niet compleet zijn zonder slippers. Dit platte schoeisel, vastgehouden door een Y-vormige teenslipper en ook wel “string-sandalen” genoemd, is een andere stijl die is geïnspireerd op de oudheid. Het Braziliaanse merk Havaianas heeft de plastic flip-flop weer cool gemaakt en is nu niet alleen een nietje op het strand, maar een must-have in de schoenenkast van elke vrouw.

Het sportief and casual houden

Voor boodschappen en honden uitlaten en weekenden waarin je een sweatshirt en een legging niet wilt missen, is een paar sportieve, casual sneakers je beste vriend. Gelukkig zijn ze niet langer hard voor de ogen zoals tijdens de afgelopen middelbare schooldagen; sportieve sneakers zijn tegenwoordig net als veel andere schoenen. Ze kunnen heel kleurrijk, neutraal of met een patroon zijn. Er zijn nu zoveel verschillende opties beschikbaar dat je ze met zoveel outfits kunt mixen en matchen, je kiest gewoon wat je hart sneller doet kloppen.