Keycords bedrukken voor zowel zakelijk als particulieren

maxilia-logoHallo allemaal, leuk dat jullie weer op mijn blogpagina zijn. Zoals de meeste van jullie weten ben ik dit blog begonnen om jullie leuke, maar vooral goede tips mee te geven. Ik weet zelf hoe moeilijk het soms is om net dat ene wat je zoekt online te vinden. Het aanbod is vaak enorm, maar het is lastig om een goede en betrouwbare site te vinden. Zo heb ik er vandaag ook een gevonden. Deze site verkoopt zoveel leuke dingen, dit voor zowel particulieren als zakelijke mensen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, daarom wil ik er graag één uitpakken. Ik wil het vandaag gaan hebben over keycords bedrukken. Dit kan natuurlijk met iets leuks erop wat jij zelf wilt, maar het kan ook zakelijk gebruikt worden. Dit door bijvoorbeeld het bedrijfslogo er op te laten bedrukken. Ik zal jullie verder ook nog iets meer vertellen over de site zelf, die heet overigens maxgiving.nl.

10370_lanyards-kleur

Ze hebben vrijwel alles op gebied van geschenken

image.phpZoals gezegd is het aanbod op maxgiving.nl enorm. Je kunt er veel leuke geschenken kopen en vaak ook nog eens bedrukken. Maar als je iets besteld, hoe werkt dat dan? Nou het werk als volgt. Wanneer zij over levertijd hebben, bedoelen zij altijd werkdagen. Wanneer het product op voorraad is wordt deze binnen enkele dagen geleverd. Je krijg ook altijd een track-and-trace. Zo kun je zelf je pakketje volgen. Je word dus overal keurig van op de hoogte gehouden. Ik heb zelf al een aantal keycords bedrukken laten, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!