Leukste kerstpakketten 2022

leukste kerstpakketten

Top 3 leukste kerstpakketten van 2022

Misschien bent u er nog helemaal niet mee bezig, maar over een tijdje is het alweer kerst. En dat betekent dat de kerstpakketten weer de deur uit gaan. Om er zeker van te zijn dat u het beste kerstpakket voor uw personeel heeft, kunt u de kerstpakketten beter al vroegtijdig bestellen. Over een tijdje is al het goede namelijk al weg. Om u alvast een beetje te helpen en wat inspiratie op te doen, hebben wij de top 5 leukste kerstpakketten van 2022 voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder en kom erachter of er ook een kerstpakket voor u tussen zit.

leukste kerstpakket borrel

1. Lekker borrelen

Ook in het jaar 2022 valt een kerstpakket met overheerlijke drankjes en hapjes zonder twijfel onder de leukste kerstpakketten. Want wie wordt er nu niet blij van? En er zit altijd wel iets tussen waar u van houdt. Het mooie van kerstpakketten met drankjes en hapjes is dat u ze volledig zelf kunt samenstellen. Wilt u wijnen in het kerstpakket? Of toch bieren? En wilt u tapas hapjes, borrelhapjes of andere etenswaren? Het is helemaal aan u!

2. Gezellig grillen

Voor de echte bourgondische levensgenieter zijn er de kerstpakketten met alle benodigdheden voor het grillen. Vooral onder mannen is dit leuke kerstpakket van 2022 zeer populair. Houdt uw personeel van een rondborstige wijn, een speciaal biertje of een bijzondere delicatesse? En zien zij graag een biefstuk spetteren? Dan is dit kerstpakket iets voor u!

3. Heerlijk ontspannen

Er zijn ook kerstpakketten die vrouwen erg zullen waarderen, bijvoorbeeld de kerstpakketten die in het kader staan van luxe ontspanning. Deze wellness-pakketten bevatten de lekkerste fris geurende bad- en doucheproducten, maskers, cosmeticaproducten en ga zo maar door. Ook dit kerstpakket mag zeker niet op de lijst leukste kerstpakketten 2022 ontbreken.