Op zoek naar een leuk promotiemiddel? Kies voor bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers zijn een ideaal promotiemiddel om jouw website of bedrijf te promoten. Door ze te laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of zelfs met een webadres of een QR-code. Een sleutelhanger valt altijd wel in de smaak en waarschijnlijk heb je door de jaren heen zelf ook een aardige collectie aan sleutelhangers weten op te bouwen. In onze blog vertellen we meer over het bedrukken van een sleutelhanger.

Verschillende soorten sleutelhangers

Sleutelhangers heb je in alle vormen, maten en kleuren die je maar kunt verzinnen en ze worden ook nog eens van uiteenlopende materialen vervaardigd. Wanneer je op zoek bent naar een leuk promotiemiddel, is het belangrijk om te kiezen voor exemplaren die je kunt laten bedrukken. Ook in dit geval heb je legio mogelijkheden. Van simpele keyrings tot aan varianten in de vorm van bijvoorbeeld een bedrijfsauto of een huisje. Zo kun je bijvoorbeeld naar vormen op zoek gaan die aansluiting vinden met jouw bedrijf. Heb je een transportbedrijf of ben je een makelaar? Dan zou een sleutelhanger in de vorm van een bestelauto of een huisje een uitstekende match zijn! Met ook nog eens het bijkomstig voordeel dat je deze exemplaren kunt laten bedrukken met een logo, webadres of bedrijfsnaam.

Bestellen in grote volumes

Veel sleutelhangers zijn te bedrukken en je kunt ook kiezen uit verschillende materialen. Van keyrings van plexiglas tot aan hout, metaal en zelfs PVC. De verschillende materialen hebben zowel hun voor- als nadelen en ook de prijzen lopen nogal uiteen. In vrijwel iedere situatie geldt de regel dat het goedkoper wordt naarmate je ook meer sleutelhangers bestelt. In grote volumes wordt de prijs alsmaar lager en is het ook verantwoord om grote hoeveelheden te bestellen. Zeker wanneer je regelmatig conventies en netwerkbijeenkomsten bezoekt is het slim om een behoorlijke voorraad aan keyrings te hebben. Want die kun je op dit soort bijeenkomsten en evenementen prima uitdelen!

Bedrukken met logo, bedrijfsnaam en/of webadres?

Sleutelhangers zijn logischerwijs relatief kleine producten en je hebt niet oneindig de ruimte om er van alles op te laten bedrukken. De sleutel tot succes is dan ook om goed na te denken wat je op de sleutelhanger wilt laten bedrukken. Wil je een combinatie van een logo en een webadres laten bedrukken? Doe dan eerst wat onderzoek naar of zowel het logo als het webadres wel goed zichtbaar is of dat het een betere keuze is om voor het één óf het ander te kiezen. Win ook advies in bij de expert waar je de sleutelhanger laat bedrukken en vraag eventueel een proefversie aan voordat er een groot aantal sleutelhangers worden bedrukt.

Bijzondere sleutelhangers

Met bijzondere sleutelhangers bedoelen wij niet zozeer de vorm, de kleur of het materiaal van het product, maar meer de informatie die je erop laat bedrukken. Een populaire trend is dat steeds meer bedrijven een QR-code op de sleutelhanger laten bedrukken en dat is natuurlijk een handige truc waarmee je partners, klanten en leveranciers heel eenvoudig jouw bedrijfsinformatie kunnen opvragen. Door de QR-code met een smartphone te scannen kunnen ze op jouw website of Google bedrijfspagina belanden en meer informatie over je bedrijf inwinnen. Maar je kunt bijvoorbeeld er ook voor kiezen om de QR-code te laten verwijzen naar een inschrijfpagina voor een nieuwsbrief. En zo zijn er nog legio mogelijkheden te verzinnen wat je met een QR-code op een sleutelhanger kunt bereiken.

Wil je naast sleutelhangers bedrukken ook nog wat extra’s erbij? Bekijk dan ook eens naar keycords bedrukken.