Papieren tasjes bestellen?

Wil je graag papieren tassen bestellen voor klanten of voor een goodiebag? Dan is Rotimshop de partij waar je terechtkunt. De onbedrukte papieren tassen zijn in vele kleuren, formaten en uitvoeringen leverbaar. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen budget en basic papieren tassen. Waar kies jij voor?

Budget papieren tasjes

De budget papieren tassen hebben een plat papieren handvat en zijn gemaakt van bruin of wit kraft papier. De tassen zijn leverbaar in een naturel uitvoering en in gekleurde uitvoeringen. Daarbij kun je kiezen uit diverse formaten.

Basic papieren tasjes

De basic papieren tassen hebben een gedraaid papieren handvat. Hierdoor ligt het makkelijker in de hand dan wanneer je kiest voor een platte handvat van een budget papieren tas. Bij Rotimshop vind je diverse tassen in diverse vrolijke kleuren in vier verschillende formaten. 

Bedrukte tasjes bestellen

Ook als je bedrukte tasjes wilt bestellen dan kun je bij Rotimshop terecht. Dit is een ideaal promotiemiddel voor jouw bedrijf, want als mensen met een tas lopen met het logo van jouw bedrijf dan krijg je meer naamsbekendheid. Let erop dat de bedrukte tasjes wel een langere levertijd hebben dan de onbedrukte tasjes. Houd rekening met een levertijd van 10 dagen.

Waarom kiezen voor Rotimshop?

Er zijn tegenwoordig heel veel aanbieders waar je terechtkunt voor het bestellen van papieren tassen. Alle onbedrukte papieren tassen zijn leverbaar uit voorraad in het eigen magazijn. Zo kun je uitgaan van een wel heel snelle levertijd. Als je de tassen op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan kun je deze de volgende dag al verwachten. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan het verlenen van een juiste service. Heb je dus nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van het bedrijf.

Meer weten over papieren tasjes bestellen?

Wil je meer weten over papieren tasjes bestellen bij Rotimshop? Bekijk dan de website van het bedrijf en plaats vandaag nog je bestelling.