Powerbank bedrukken

Iedereen overkomt het wel eens, je bent onderweg en je telefoon accu gaat waarschijnlijk het eind van de dag niet halen nu je hem net nodig hebt. De powerbank is dus een ideaal relatiegeschenk om weg te geven, maar zeker om te krijgen. De powerbank bedrukken maakt deze nog waardevoller, te krijgen in veel verschillende kleuren. Met het logo of de naam van je bedrijf erop. Zo heeft nooit iemand een lege telefoon accu, en je bedrijf wordt overal gepromoot. Geef al je relaties de powerbank cadeau en laat zien dat zij een waardevolle relatie voor jouw bedrijf zijn.

Bedrijfslogo op de powerbank

De powerbank is niet alleen voor je relaties het ideale geschenk, ook op kantoor zullen je medewerkers blij zijn met een powerbank. Maak een goede indruk bij je personeel met een bedrukte powerbank. Maar ook voor de privé aangelegenheden zijn powerbanks uitstekend geschikt. Bedruk de powerbank met een persoonlijke boodschap en geef deze weg aan je bruiloftsgasten, deze powerbank zal niet snel in de kast belanden zoals andere relatiegeschenken maar dankbaar worden gebruikt. Ook spreuken en andere teksten kunnen eenvoudig worden gedrukt op de powerbank.

Maak de powerbank persoonlijk

Je kunt de powerbank zo vormgeven dat deze wordt gemaakt naar je persoonlijke wens. Wil je de teksten op de powerbank laten drukken, of wil je professioneel te werk gaan met graveren. Alles is mogelijk om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen, we weten als geen ander hoe je indruk moet maken met geschenken. Of dit nu dure geschenken zijn of goedkope, ieder relatiegeschenk krijgt bij ons dezelfde aandacht die het verdiend.