Tip: rijbewijs Arnhem

Rijbewijs Arnhem

Mijn dochter is eerdaags achttien en ze krijgt een geweldig cadeau van ons voor haar verjaardag. Een cadeau wat ze altijd al had willen hebben, en daar druk voor aan het sparen was. Wij geven haar namelijk autorijlessen en wel bij de ANWB. Ik denk, nee ik weet wel zeker dat ze helemaal door het dolle is als ze te horen krijgt dat ze haar rijbewijs Arnhem op onze kosten mag gaan halen. Zonder dat ze ervan af weet hebben we haar voor de eerste les opgegeven, dit is dan wel een proefles, en afhankelijk hoe goed ze kan rijden worden het aantal lessen afgesproken. Om drie uur die middag zal de lesauto voor komen rijden, ben heel benieuwd naar haar reactie. Tegen drie uur stond ik stijf van de zenuwen, mijn dochter niet, want die had nog niets in de gaten. Tot de deurbel ging en mijn dochter open deed, ik hoorde een gil vanuit de gang, en meteen stormde een dol enthousiaste dochter door de kamer. Ik heb rijles!!?? Ze wilde alles tegelijk doen, maar uiteindelijk stapte ze voor haar eerste rijles in de lesauto. Daar ging ze dan, onze dochter van achttien, op weg naar haar rijbewijs Arnhem. anwb-w940h298

Geslaagd

Mijn dochter is echt een ster wat betreft autorijden, in minder dan vijfentwintig lessen heeft ze haar rijbewijs al op zak, ook het theorie examen had ze al snel gehaald. Moet wel zeggen dat de lessen bij de ANWB goed worden gegeven. Als er iets was tijdens de les wat mijn dochter niet lukte, besteden ze er extra aandacht aan. wordlid-klein