Waarom een paas relatiegeschenk voor zakelijke relaties heel attent is

Om de klant wat extra aandacht te geven, hem dat ene gevoel te bezorgen dat hij heel speciaal is. Dat gevoel dat hij de enige op de hele wereld is die zo wordt behandeld. 

Wie wil dat nou niet? Maar ook zal de klant jou beter onthouden als jij bijvoorbeeld het bedrijfslogo hebt verwerkt op een van je producten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de geschenken daadwerkelijk worden gebruikt en dat men na gemiddeld 2 jaar nog kan herinneren van welk bedrijf het geschenk afkomstig was. Het kan natuurlijk ook heel handig zijn dat je als bedrijf van logo verandert dit gelijk meeneemt en projecteert op je relatiegeschenk. Met Pasen voor de deur is het een optie om na te denken over bijvoorbeeld een paas relatiegeschenk voor jouw klanten. 

 

Seizoensgerelateerde relatiegeschenken

Kerst relatiegeschenken zijn de bekendste onder de relatiegeschenken. Over het algemeen worden bedrijven rond kerst overrompeld met geschenken en pakketten waardoor je geen overzicht meer van wie wat je hebt ontvangen. Deze geschenken belanden meestal op 1 grote hoop en worden misschien wel verdeeld onder het personeel. Zonder er naar om te kijken. De charme, lol en de bedoeling van het weggeven van een relatiegeschenk is er dan al snel af. Je wilt namelijk wel dat jouw geschenk gezien en onthouden wordt! Daarom zou je een kunnen kijken naar relatiegeschenken met pasen.  

 

Een paasgeschenk is leuk om te geven

De meeste bedrijven denken hier nog niet zo snel aan, maar waarom zou je niet eens een keer voor een paas relatiegeschenk gaan? Als bedrijf kun jij je dan beter onderscheiden van andere bedrijven als je paaspakketten als relatiegeschenk wilt in gaan zetten voor je klanten. Dat maakt, jou als bedrijf uniek. De klant onthoudt, jou als bedrijf beter, omdat het krijgen van een paasgeschenk veel zeldzamer is dan bijvoorbeeld het ontvangen van een kerst relatiegeschenk. Dat kan weer sneller leiden tot eventuele opdrachten. Een win-winsituatie dus! 

 

Paasgeschenken zijn er in vele vormen

Een relatiegeschenk pasen of een paaspakket zijn er in alle soorten en maten. Van uitgebreide pakketten tot een door de brievenbus formaat. Het kan zeker interessant zijn om hier eens als bedrijf dieper in een paas relatiegeschenk te duiken dan een kerstgeschenk om alle bovengenoemde redenen. Oriënteer je eens in de specialistische zaken en het internet heeft je hiervoor ook heel veel te bieden.