Zet jouw vader in het zonnetje met een origineel cadeau

Komende zondag is het de derde zondag van de maand juni. De derde zondag van juni is het traditioneel Vaderdag. Aangezien Vaderdag dit jaar één dag na de start van de astronomische zomer plaats vindt, vinden wij het tijd om de vaders van Nederland eens goed in het zonnetje te zetten! Elk jaar is het weer een lastige zoektocht naar dat ene toffe uitje of dat ene originele cadeautje. Gelukkig is het met de opkomst van webshops een stuk makkelijker geworden iets leuks voor die ouwe van jou te vinden. Wij lichten deze maand twee webshops uit die jou voor komende zondag nog wat inspiratie op laten doen

Origineel kadootje

Van een spiegel graveren tot het graveren van een gehele whiskeyset. De webshop origineel kadootje is de webshop die je helpt met het vinden van een cadeau voor jouw vader. Zie je zijn gelukkige blik al voor je wanneer je hem die foto van jullie twee gegraveerd op een spiegel of wiskey glas geeft als geschenk. Hierna vullen jullie het glas en gaan jullie lekker genieten van de zon. Zo’n vaderdag gun je toch iedereen?

Geef een belevenis cadeau

Is jouw vader die man die echt alles al heeft? Voor deze mannen geven wij de tip een belevenis cadeau te geven. Ga eens met je vader uit eten of neem hem mee op een voetbal reis. Zie je jullie al zitten in Camp Nou genietend van één van de laatste wedstrijden van Messi? Uiteindelijk beland een origineel cadeau al snel in de kast maar een belevenis blijft een herinnering voor altijd. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en is eenvoudig online te regelen. De organisatie hierachter zorgt daarna dat je alleen maar hoeft op te dagen en te genieten samen met je vader. Veel plezier!