Cadeautip: een rijles Ede voor jouw kind

Rijles Ede

Ik heb al sinds een paar jaar mijn rijbewijs B. Helaas heb ik niet het geluk gehad dit cadeau te krijgen van mijn ouders. Ik moest er net als vele hard voor werken en de rijlessen echt bij elkaar sparen. Maar omdat ik uit een familie kom die veel aan motorrijden doet, kreeg ik enkele lessen van mijn opa en oma.

wesseldijkMijn eerste rijles Ede bij rijschool Wesseldijk verliep niet heel soepel. Toen ik voor het eerst op de motor stapte viel ik er aan de andere kant gelijk weer vanaf. Gelukkig kon mijn instructeur hier om lachen. Echter was dit natuurlijk niet de bedoeling. Dit was overigens wel tijdens mijn proefles. Echter na de 90 minuten had ik a;l meer gevoel en kreeg ik het langzaam onder de knie.

Zo zag het pakket eruit

rijles ede

Zoals ik net als aangaf, kreeg ik het volgende pakket van mijn opa en oma:

Compleet pakket motor
– Praktijk 18 uur
– 1e praktijkexamen
– zelfstudietheorie inclusief 1e examen.

€ 1199,- 

Zoals je al kunt zien aan de prijs, was dit behoorlijk duur. Hiermee bedoel ik dan dat motor rijlessen over het algemeen wat kost. Wanneer je de prijzen van verkeersschoolwesseldijk.nl vergelijkt met andere rijscholen zul je zien dat zij wel en van de goedkoopste zijn.

verkeersschool wesseldijkHet maakt overigens niet uit of je alleen zoekt naar een rijles ede, Wesseldijk biedt zijn diensten namelijk in heel de provincie Gelderland. Dit zowel zakelijk als particulier. Zo kun je hier ook instructeursopleidingen volgen, maar ook bijscholing voor bijvoorbeeld code 95. Wanneer je wil weten wat dit allemaal inhoudt, verwijs ik je door naar hun website. Hier staat namelijk alles duidelijk weergeven.