Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Maak anderen blij met kerstthee

Kerstthee

Wanneer de zomer op haar einde loopt en de herfst zijn intrede doet begint menigeen zich langzaam maar zeker voor te bereiden op de aanstaande kerstperiode. Nu is de decembermaand bij uitstek die tijd van het jaar waarin mensen elkaar regelmatig cadeaus geven. Met een origineel en nuttig cadeau op de proppen komen is echter nog niet altijd een eenvoudige opgave. Als je nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeau, vergeet dan niet dat kerstthee een heel goede optie kan zijn. Uiteraard komt dat mede doordat mensen in de donkere en koude wintermaanden sowieso meer thee drinken dan in de zomer. Daar komt nog bij dat in kerstthee van goede kwaliteit ingrediënten als kaneel, sinaasappel en vanille verwerkt zijn. Dat zijn typische ingrediënten die helpen om de kerstperiode zo goed mogelijk te beleven. Met een doosje kerstthee als kerstcadeau kun je de plank dan ook niet mis slaan.

Kerstthee

Voor welke gelegenheden is dit een goed geschenk?

Een box kerstthee kun je natuurlijk geven aan een geliefd familielid of een goede vriend die je dusdanig apprecieert dat je wel een cadeau voor hem of haar over hebt met kerst. Kerstthee biedt echter ook interessante mogelijkheden om te dienen als bijvoorbeeld een relatiegeschenk aan zakenpartners of als onderdeel van een kerstpakket voor je werknemers. Bedenk je namelijk dat dit een luxe vorm van thee is. De ontvangers zullen dat zeker op prijs stellen.

Wat je moet weten over de bereiding van kerstthee

Als je iemand kerstthee cadeau doet, dan maak je uiteraard een goede beurt als je er meteen bij kunt vertellen hoe je het moet bereiden. Welnu, in feite functioneert dit niet anders dan bij andere theesoorten. Onthoud wel dat zo’n drie à vier gram per kopje en hooguit twintig gram per literkan genoeg is. Laat de thee hooguit tien minuten trekken.