Top 5 master geschenkjes om weg te geven

Op deze pagina hebben we vijf geschenken weergeven die erg geschikt zijn om weg te geven als promotiemateriaal voor je doelgroep of als relatiegeschenken voor klanten. Bij relatiegeschenken webshop Attentie.nl hebben we de vijf leukste geschenken voor je op een rij gezet. Het leuke hiervan is dat alle vijf relatiegeschenken bedrukt kunnen worden met een eigen ontwerp. Denk hierbij aan een logo van je bedrijf, sportvereniging of andere instanties. Of een ludieke slogan om de aandacht te pakken van de mensen. Kortom, master geschenkjes!

5. Powerbank op zonne-energie

Op gebied van ecologische relatiegeschenken is de powerbank op zonne-energie met uitstek het leukste duurzame geschenk. Bij Attentie.nl hebben ze verschillende vermogens voor een lange of korte opladingsduur. Tevens zijn er verschillende materialen. Bijvoorbeeld tarwevezel of bamboe.

4. Seatzacs

Wellicht ben je ze vast weleens tegengekomen in het park, op het strand of dicht bij de zwembadrand: een Seatzac! Een heerlijke opblaasbare zitzak die je overal gemakkelijk mee kan nemen. Door wind erin te scheppen (door een zwaai met de armen of door een stukje te lopen) is de Seatzac zo gevuld. Laat de lucht eruit om de Seatzac vervolgens makkelijk mee te nemen, wel zo handig!

3. Bobby anti-diefstal rugzakken

Een rugzak verliezen is voor vele een nachtmerrie. Er zitten vaak belangrijk spullen in zoals de mobiel, portemonnee en overige waardevolle spullen. Gelukkig kun je met de Bobby anti-diefstal rugzakken altijd je rugzak terugvinden door een tracker. Zo raak je nooit de spullen uit je oog! Vanwege de leuke vanaf prijzen erg geschikt als geschenkjes.

2. Sokken bedrukken

Ook een erg leuk geschenk om weg te geven: bedrukte sokken! Bij Attentie.nl als vanaf zeer goedkope prijzen te bedrukken met eigen logo en tekst. Geschikt als professioneel cadeau door een logo op de sokken te bedrukken. Je bepaald zelf het ontwerp en de boodschap dat het moet uitdragen!

1. Fruit met logo

Dit vonden we erg leuk en ludiek om weg te geven: fruit met logo. Bij Attentie.nl kun je appels, bananen, peren en andere fruitsoorten bedrukken met een eigen logo. Ideaal om als fruitmand weg te geven aan klanten. Het is tevens mogelijk om een geschenkverpakking erbij te bedrukken en weg te geven.