Verfkwasten: de must-have hobby-benodigdheden voor miniatuur wargamers

Mini-wargaming beginnen kan ontmoedigend lijken, met alle overleveringsboeken en regelboeken en eindeloze YouTube-kanalen die je deze schildertechniek en die kitbashing-methode vertellen. Het is vaak verwarrend om erachter te komen welke hobbytools voor een miniatuur wargamer je nodig hebt. Voor alle modelbouw gerelateerde producten kan je een blik werpen op Speedcube.

 

Naast verfkwasten zijn er nog andere onmisbare hobbytools voor miniatuur wargamers en modelbouw.

 

Merk op dat dit de basisprincipes van miniatuurhobby’s zijn, niet de experttools. Er zijn meer dingen – eindeloze dingen – die je kunt kopen om aan de slag te gaan met de modelbouw-hobby, maar we gaan ons concentreren op de essentiële miniatuur-tools voor modelbouw en wargaming.

 

Voor elk van deze categorieën ga ik mijn nummer één meest aanbevolen hobbytool geven, en ook enkele alternatieve ideeën. Ik zal ook links geven naar waar u deze tools kunt kopen als u in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk woont. Sommige van deze links zijn gelieerde ondernemingen via Amazon, maar als er een product is waar ik van hou (zoals het Red Grass Wet Palette) dat niet beschikbaar is als gelieerde onderneming, zal ik het nog steeds 100% aanbevelen.

 

Verfkwasten voor modelbouw

Elke miniatuur wargamer heeft natuurlijk penselen nodig. Er zijn over het algemeen drie wegen naar wargaming: schilderen en modelleren, kennis en gameplay. Sommige wargamers houden misschien evenveel van alle drie deze dingen, maar er zijn mensen die gewoon van de overlevering houden, sommige mensen die gewoon van het spel houden en sommige mensen die gewoon van schilderen houden.

 

En hoewel je zeker miniatuur wargames kunt spelen zonder ooit een penseel op te pakken, probeert bijna iedereen in de hobby het op een gegeven moment, en ik denk dat 90% van alle wargamers hun mini’s schilderen volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard.

 

(Als je naar de Instagram-foto’s onderaan deze pagina kijkt, zie je dat ik niet de beste schilder ben, maar het is iets waar ik absoluut van hou. Ik weet dat ik nooit prijzen zal winnen en dat vind ik prima. Maar wat ik consequent doe, is dat ik elke dag schilder. Ik volg de #hobbystreak-hashtag op Instagram en Twitter, waar je minstens 30 minuten per dag schildert en dan een foto online plaatst. Ik heb sinds januari geen dag overgeslagen. 1e, 2021 – Ik stond er zelfs op dat ik de avond zou schilderen nadat ik een auto-ongeluk had gehad omdat ik mijn streak niet wilde verbreken. Het heeft mijn miniatuurschilderkunst ernstig verbeterd.)