Wat een verrassing om een gitaar cursus te krijgen

Gitaar cursus

Een gitaar cursus is wat ik mijn vriend cadeau heb gedaan en daarom ben ik op het idee gekomen om hier een blog over te schrijven. Omdat mijn vriend toen hij nog kind was graag muziek wilde spelen maar hier nooit de tijd voor had omdat hij ook graag wilde sporten, is het leren muziek spelen er nooit van gekomen. Ik heb nu al vier jaar een relatie met hem en telkens als wij televisie kijken en er komt een gitaar voorbij dan lijkt het wel of mijn vriend begint te stralen. Je kunt wel raden wat ik voor hem heb geregeld, een gitaar!

 

 

gitaar cursus

 

Echt een geslaagd cadeau

Zonder reden heb ik hem dit cadeau gedaan en toen hij de gitaar uitpakte knuffelde hij eerst de gitaar en toen mij pas. Dit was dus een geslaagde actie! Direct is hij op you tube gaan kijken om alvast aan de slag te gaan met een paar noten. Het liefst wilde hij diezelfde avond nog gitaar kunnen spelen. Ik ben toen hij naar bed ging nog even gaan kijken of ik een gitaar cursus kon bestellen. En dat kon! En wel op de site van: leren-gitaar-spelen.com en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn vriend eindelijk zijn passie kon gaan verwezenlijken. Gitaar spelen is nu zijn hobby geworden en hij blijft maar zeggen dat hij niet begrijpt dat dit zoveel jaar op zich heeft laten wachten. Kortom, een echte aanrader en zeker als cadeau aan iemand die houdt van muziek maken.