Workshop cocktails maken Utrecht is super!

workshop cocktails maken utrechtWelkom allemaal, het is weer tijd voor een artikel! Pas geleden heb ik weer wat leuks meegemaakt, en dat ga ik vandaag met jullie delen. Ik ga het vandaag namelijk hebben over: workshop cocktails maken Utrecht. Dit heb ik laatst zelf gedaan, en dit was echt super leuk. Een vriendin van mij was namelijk jarig, en mijn vriendinnen en ik wilden een leuke avond voor haar organiseren, een avond die ze nooit zou vergeten. Wij wilden graag een groep activiteit doen, en daarna de stad in. Daarom zijn we het internet op gegaan. Op het internet hoopte wij een leuke activiteit tegen te komen, en dat is uiteindelijk ook gelukt. Wij kwamen dus uit bij de workshop cocktails maken in Utrecht. Wij kozen voor een erg leuk arrangement. Wij zouden namelijk eerst door de grachten van Utrecht varen, om vervolgens heerlijk tapas te eten en cocktails te maken.  Wij konden niet wachten tot dat het zo ver was, en wij onze vriendin konden verrassen.

workshop cocktails maken Een avond om nooit te vergeten!Utrecht

Inmiddels hebben we mijn vriendin al verrast met dit top cadeau, en kan ik jullie vertellen dat het een super leuke avond was. Mijn vriendin vond het echt een top cadeau, en ze heeft hier zeker van genoten. De tapas waren erg lekker, en de rondvaart door de grachten was erg gezellig. Buiten dat weten we nu hoe we cocktails moeten maken!