Doe een warme jas aan en denk aan je familie met kleding merk Airforce

Airforce is een Nederlands kledingmerk die al jaren op de markt te vinden is. Om het zolang uit te houden moet je echt wel iets kunnen presteren. En Airforce doet dat. De bekendste items die je vindt in de collectie van Airforce zijn de winter- en zomer jassen. Maar dat is tegenwoordig niet alleen wat je bij Airforce kunt shoppen. Het merk heeft zich ook toegelegd om andere items zoals t-shirts, sweaters en hoodies. Als je wilt kan je helemaal Airforce stijl de straat op. Dat is toch wel heel gaaf.

Het verhaal achter Airforce

Eigenlijk iedereen die een beetje bekend is met mode heeft ooit wel eens gehoord van Airforce. Het bestaat nu meer dan 20 jaar en staan bekend om jassen te produceren van hoogwaardige kwaliteit. Zowel Airforce jas heren als voor dames. Het is een hecht familiebedrijf die familie hoog in het vaandel heeft staan en dat ook uitdraagt naar de buitenwereld toe. De warmte van een familie is uiteraard niet na te bootsen in kledingstukken, maar Airforce probeert dat wel te benaderen. Door winterjassen van hoge kwaliteit te produceren proberen ze de warmte die familie geeft over te brengen op de jassen. Je kan er vanuit gaan dat je de hele winter warm en stijlvol over straat kunt lopen. En terwijl je dat doet denk dan af en toe aan je familie. Als dat gebeurt dan is de missie van Airforce geslaagd.

Welke andere kledingitems bevinden zich in de Airforce collectie?

Dat de Airforce jas het paradepaardje is van Airforce dat is wel duidelijk. Maar Airforce legt niet alleen de focus op dit kledingstuk. Ze gaan veel verder dan dat en breidden de collectie de afgelopen jaren uit met items zoals jeans, t-shirts, hoodies, sweaters en truien. Je kunt de kleding op bijna ieder moment dragen en als je het aandoet voelt het direct comfortabel en prettig aan. De prioriteiten bij Airforce liggen niet alleen bij familie en warmte, maar ook bij comfort.

Heb je Airforce kleding voor kinderen?

Airforce is een merk voor familie en daarin mogen de kids niet ontbreken. Airforce doet dat dan ook niet en heeft een speciale kledinglijn. Het merk Airforce Kids is er voor zowel jongens als meisjes. En in deze kids kledinglijn zijn er diverse kledingstukken te vinden van t-shirts tot jassen. Ook kinderen moeten tijdens de winterperiode natuurlijk warm over straat kunnen lopen. Airforce is het nummer één kledingmerk die dat voor elkaar krijgt.