Gekocht: damesschoenen Paul Green grijs

Damesschoenen Paul Green

Ik heb voor mijn vrouw denk ik wel een leuk cadeautje gekocht, de damesschoenen Paul Green grijs. Ik hoop erg dat ze ze leuk vindt. Ik weet dat ze wel van de schoenen van Paul Green houdt dus daar zit ik dan sowieso al goed. Ik weet alleen niet of ze de grijze kleur mooi vind, ik denk het wel hoor. Ik zie haar ook vaak grijs en zwart dragen, dus dat is denk ik wel mooi erbij. Ook is de stof erg mooi, daarvan weet ik ook zeker dat ze dat mooi vind. Wel spannend hoor. Ik weet dat mijn vrouw altijd veel beter is in dit soort dingen, op de een of andere manier weet ze altijd precies wat je mooi vindt. Nu heb ik dit ook wel een beetje in mij hoor, dus het komt denk ik wel goed.

logo-nl

Damesschoenen besteld

Waarom ik dit cadeau geef? Ik denk omdat ik weer even duidelijk wil maken hoeveel ik van haar hou, soms doe je dat in een cadeautje, of je neemt elkaar uit eten, ga zo maar door. Het is leuk om aandacht aan elkaar te geven, we hebben alle twee een druk leven, een goede baan, dus we moeten soms echt tijd voor elkaar inplannen.