Scotch and soda uitverkoop!

Scotch and soda

Scotch and soda uitverkoopVandaag is het tijd voor een nieuw artikel! Ik ga het vandaag hebben over Scotch and Soda uitverkoop. De reden? Op de website van To Be Dressed vind je namelijk veel leuke kleding van dit merk voor de mooiste prijzen. Ik vind dit zelf een erg mooi merk en ik heb er al veel van in mijn kast hangen. Ik zag laatst dat er uitverkoop was op deze website en ik besloot toen meteen om toe te slaan.

Op de website van To Be Dressed vind je namelijk erg veel van dit merk. Dit keer kwam ik de kleding dus tegen voor mooie prijzen. Ik kwam al snel een leuk jurkje en een leuk shirtje tegen dat ik wilde hebben. Verder was ik nog opzoek naar een leuk verjaardagscadeau voor mijn zus die ook fan is van dit merk. Ik kwam al snel een leuk shirtje voor haar tegen en deze bestelde ik uiteindelijk ook. Ik ben nu aan het wachten tot dat mijn aankopen binnenkomen. Ik heb al eerder kleding besteld op deze website en mijn aankopen kwamen eigenlijk allemaal erg snel binnen, ik hoop dat dat dit keer ook het geval is.

scotchLeuk cadeautje!uitverkoop

Ik heb de kleding inmiddels binnengekregen en ik kan jullie vertellen dat ik er erg blij mee bent. Ik heb de juiste maat gekocht en het zit erg lekker. Ik heb het shirtje al aan mijn zus gekregen en dit vond ze een erg leuk cadeau. Ik heb in ieder geval goede aankopen gedaan bij de Scotch and Soda uitverkoop